Spuitwerk

Een auto spuiten gebeurt vaak nadat een auto schade heeft geleden. In de meeste gevallen is de lak in dermate beschadigd dat het geen kwestie is van een beetje aanstippen met een lakstift. In dit geval is het nodig de auto te spuiten. Dit is een klus die u vanzelfsprekend het beste kunt overlaten aan een professionele onderneming met een ruime ervaring. U kunt uw auto laten spuiten in Maastricht door de autoschadespecialisten van J & J Service.

Wij kunnen op professionele wijze uw auto spuiten. Onze ervaring zorgt ervoor dat geen project voor ons te lastig is. Wij bieden u een zeer complete dienstverlening als het gaat om schadeherstel en dit  behoort tot onze veelvoorkomende werkzaamheden. Uiteraard kunnen wij u voorafgaande aan de werkzaamheden informeren over wat nodig is en waar u financieel rekening mee moet houden. Zo weet u zeker dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wanneer wij onze werkzaamheden verrichten, zorgen wij ervoor dat de auto er na afloop weer als nieuw uitziet.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden betreffende spuitwerkzaamheden, of wilt u uw spuitwerk aan ons uitbesteden en bent u benieuwd naar de kosten? Komt u gerust eens langs in onze garage aan de Sandersweg 25 te Maastricht.

Natuurlijk kunt u ook bellen naar +31(0)43 3259666 of +31(0)6 196 11679  of een mail sturen naar jenjservice@gmail.com

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een reparatie voor ons? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..

Facebook

J & J Service Garantie

Wij verklaren dat in ons bedrijf alle werkzaamheden:

  • uitsluitend worden uitgevoerd na toestemming van de klant
  • helder worden uitgelegd onder overlegging van defecte onderdelen
  • gespecificeerd worden gefactureerd
  • uitgevoerd worden volgens fabrieksspecificaties
  • zo klantvriendelijk mogelijk worden uitgevoerd